Omkod dit selvbillede på 60 minutter.

Når din selvopfattelse ændres, skabes der rum inden i dig til at kunne tiltrække og manifestere det, du drømmer allermest om, men som du lige nu ikke synes virker opnåeligt for dig selv, med det selvbillede du har i dag.


Guidet lydfil på 10 minutter.

Afsæt min. 60 minutter til at arbejde med øvelserne.

189 kr.

Hvad er forskellen på dig og den person, der lige nu lever det liv, du selv drømmer om at leve?

Det er jeres selvbillede. Ikke jeres viden. Ikke jeres kompetencer. Men derimod jeres selvbillede.


Dit selvbillede har du med dig fra du var helt lille og er igennem dit liv blevet påvirket af de ydre omstændigheder og faktorer, der har været med til at forme dit liv.


Dit selvbillede, som det er i dag, er en stor og afgørende medspiller i udviklingen af, hvem du er blevet, og hvad du fremtidigt vil kunne udvikle dig til at blive.


For hvis ikke dit selvbillede hjælper dig frem, ja så gør det desværre det stik modsatte.


Nemlig holder dig tilbage.


Du kan kun nå så langt, som dit selvbillede tillader dig

Uanset, hvad dit potentiale er. Uanset hvor stor din viden er. Og uanset, hvor store dine drømme og dit WHY er.


Har du et selvbillede med dig, der giver dig følelsen af ikke altid at være tilstrækkelig, eller ikke at være god, klog eller nyttig nok, så er der desværre lang vej til at kunne leve dit liv i komplet harmoni med din inderste essens, og hvor din succes bliver en naturlighed, du ikke behøver at knokle for.


For sådan et liv kan kun skabes i takt med, at dit selvbillede renses for alle negative følelser og falske overbevisninger.


Negative følelser og falske overbevisninger om dig selv, som du lige nu giver lov til at blokere for din udviklingsvej og personlige potentiale.


Men skal dette v

ære slut nu?

Så vil jeg invitere dig til at lytte til min guidede selvbilledeshealing. Du føres igennem 3 transformerende trin i den 10 min. lange lydfil. Du skal beregne min. 60 minutter til at arbejde med selvbilledeshealingen.


Ved at arbejde i dybden med de 3 trin, sætter du transformation i gang på celleplan i dit indre, og ændrer koden for, hvordan du opfatter dig selv.


Efter dit køb, sendes selvbilledeshealingen til din mail med det samme.Lyt til introen

Sound and audio waves. Monochrome sound wave lines. Sound waves rhythm symbol. Volume audio scales lines. vibration and pulsing lines. Analog and digital audio signal. Music equalizer

Copyright © 2024 Kamille Elene - Healing & Energi. Alle rettigheder forbeholdes.

Forretningsbetingelser - Privatlivspolitik - Cookiepolitik

Jeg er kun en e-mail væk: hello@kamilleelene.com

Skal vi connecte?

Simple Facebook Icon
Simple Instagram Icon