Forretningsbetingelser

Handelsbetingelser

Sessioner, online kurser, produkter og forløb udbydes af Kamille Elene Mørup Justesen, Kamille Elene - Healing & Energi, Odense, Danmark.


CVR 39281880, kontaktes på mail: hello@kamilleelene.com.


Produkter (fysiske og digitale) samt arrangementer (fysiske og online) kan købes med betalingskort. Sessioner kan købes med betalingskort, MobilePay, ApplePay samt VIABILL. Alle priser er i danske kroner. Alle priser på hjemmesiden vises inkl. moms.


Ved køb af digitale produkter samt online kurser og forløb, får du som oftest adgang til materialet med det samme efter betaling, med mindre det er angivet i produktbeskrivelsen, at materialet frigives på en bestemt dato.

Du har adgang til det købte materiale via produktets/forløbets medlemside. Specifikation herom beskrives på hver enkelt salgsside.Enhver uoverenstemmelse mellem Kamille Elene Mørup Justesen og køber, løses efter dansk lov.Rettigheder

Alle rettigheder til produkter og forløb tilhører Kamille Elene Mørup Justesen.


Ved indgåelse af køb af online/digitalt materiale opnås licens til benyttelse af det købte materiale. Købet er personligt, og materialet må ikke udlånes, videresælges eller gives til andre uden forudgående skriftligt samtykke med Kamille Elene Mørup Justesen.


Med mindre andet er angivet, er beløbet en engangsbetaling og trækkes med det samme. Nogle beløb vil foregå i ratebetalinger. I så fald er dette noteret på salgssiden.Fragt

Fysiske produkter sendes med GLS inden for 48 timer fra bestilling.Returret

Ved køb af online forløb, hvor materialet tilgås via online kursusområde og ikke kan downloades, tilbyder jeg dig 3 måneders tilfredshedsgaranti. Dette betyder, at du inden for 3 måneder efter købsdato kan bede om det fulde beløb retur, hvis du ikke er tilfreds med indholdet. I dette tilfælde vil jeg bede om at se dokumentation for, at du har arbejdet med indholdet og rent faktisk har færdiggjort kurset og ikke blot ombestemt dig.


Ved køb af digitale produkter, som sendes som en digital fil til din indbakke, ydes ingen retur- eller fortrydelsesret. Ved indgåelse af købet binder du dig til at betale det fulde beløb, også hvis beløbet er inddelt i flere rater. Husk derfor at læse beskrivelsen af produktet på salgssiden godt igennem, inden du foretager købet. På den måde er du sikker på at indgå købsaftale på oplyst grundlag. Har du spørgsmål inden dit køb, er du velkommen til at stille mig dem på hello@kamilleelene.com.

Begrundelsen for ikke at tilbyde retur- eller fortrydelsesret er her, at du ved køb af digitale produkter får tilsendt materialet med det samme til download. Du modtager altså produktet umiddelbart efter dit køb, og du vil derfor ikke kunne levere det tilbage, om du skulle fortryde eller ej. Læs derfor beskrivelsen på hver salgsside grundigt inden, du foretager en købsbeslutning.


De resultater du får ud af mine sessioner, produkter og forløb er 100 % dit ansvar. Jeg kan kun videregive min viden og mine redskaber og står ikke til regnskab for evt. udeblivende resultater fra din side. Det er dit fulde ansvar at skabe dine egne resultater.


Copyright © 2024 Kamille Elene - Healing & Energi. Alle rettigheder forbeholdes.

Forretningsbetingelser - Privatlivspolitik - Cookiepolitik

Jeg er kun en e-mail væk: hello@kamilleelene.com

Skal vi connecte?

Simple Facebook Icon
Simple Instagram Icon