Tænk hvis det var nemt at skabe sit bedste liv nogen sinde

den vej findes i os alle

Min egen vej

Jeg opdagede i en tidlig alder, at jeg ikke følte mig som de fleste andre. Det var svært at sætte konkrete ord på denne forskel, men jeg mærkede det tydligt - og det tyngede mig og gav mig en følelse af, at jeg ikke var god nok som den, jeg var med det, jeg havde at tilbyde i verden.


Det satte sine klare spor op igennem mit liv og påvirkede både arbejdsliv og uddannelsesvalg.

For nok havde jeg ambitioner og gik vejen, men jeg havde skudt helt skævt ift, hvad mit true purpose var.

Og det sørgelige var, at jeg vidste det egentlig godt.


Jeg vidste, at jeg gik en forkert vej, og jeg vidste, at jeg ville brænde nallerne på det senere. Men jeg gjorde det for at føle mig sikrere på at blive accepteret af omverden. Jeg blev dog klogere.

Jeg har selv brugt healing og energiarbejde samt et endeløst antal kurser, workshops og bøger på at finde vejen tilbage til mig selv. Vejen har været hård til tider, men samtidig utrolig spændende, og jeg er for altid taknemmelig for den rejse, jeg har været og stadig er på. Min personlige udvikling stopper aldrig, og det gør mig faktisk helt excited at tænke på.

Der hvor jeg er i dag, trods jeg føler mig 99% af vejen, er i det store hele måske kun 50% af vejen!

Spiritualitetens vej

Jeg har altid været spirituel, men ikke altid vidst, at var det var det, jeg var.

Jeg har altid kunne mærke andres følelser og energier, og jeg har ofte troet, at disse følelser eller energier var mine egne. Først efter jeg flere gange oplevede at få hjertebanken blandt andre på tidspunkter, hvor jeg personligt var helt i ro og på ingen måde ville forvente at få hjertebanken, gik det op for mig, at det jeg mærkede måske ikke var mit.

Og det blev nok i virkeligheden mit startskud til faktisk at tro på mine evner. De evner, jeg inderst inde altid har vidst var der.

Healing hos mig

Jeg oplever en masse, når jeg healer og gennemsøger hele kroppen for områder, der skal arbejdes med. Og når jeg arbejder intenst med et bestemt område kommer der billeder, fortællinger og traumer frem og en plan for, hvad der skal til for at arbejde i dybden med hvert enkelt emne.


Derefter udfører jeg hver enkel opgave til jeg kan mærke, at området er helet i energien. Derefter skal det selvfølgelig bruge lidt tid til at lande og integreres i den fysiske verden.


Jeg oplever det som en kæmpe gave at få lov til at opleve alt det, jeg oplever under hver enkel healing.


Alle healinger er forskellige og har brug for noget forskelligt.


Og jeg bliver lige taknemmelig hver gang over at høre, hvordan jeg, med healingen, har været med til at understøtte en positiv udvikling hos hver enkel af mine klienter.

Uddannelser

Jeg er uddannet Mediehealer hos Judy Rasmussen, Brug din 6. sans - Skolen for Clairvoyance, Medieskab og Healing i 2022. Derefter videreuddannet jeg mig nu i healing inden for den shamanistiske retning hos Betina Strange, Shamanskolen med afslutning 2024. Derudover har jeg kurser og uddannelser bag mig inden for Clairvoyance og Coaching.

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på at få healing eller en energisamtale hos mig, men har du nogle spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Find mig gerne på Facebook eller Instagram og skriv en privat besked til mig. Hører du ikke fra mig inden for en dag, er din besked nok landet i beskedanmodninger, som jeg ikke får notifikationer på. Anmod da blot om venskab eller kommenter en af mine opslag, så jeg ved, at der venter en besked til mig.

Copyright © 2024 Kamille Elene - Healing & Energi. Alle rettigheder forbeholdes.

Forretningsbetingelser - Privatlivspolitik - Cookiepolitik

Jeg er kun en e-mail væk: hello@kamilleelene.com

Skal vi connecte?

Simple Facebook Icon
Simple Instagram Icon